Euro 2016

Ντάρνταϊ: «Θα μαζέψει πολλούς βαθμούς η Ελλάδα στο μέλλον»

Στο γεγονός πως η Ελλάδα θα μαζέψει περισσότερους βαθμούς αν παίξει όπως έπαιξε κόντρα στην Ουγγαρία στάθηκε ο Πολ Ντάρνταϊ, μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο τεχνικός των Μαγυάρων τόνισε πως οι παίκτες του δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο τέταρτο, όμως, ενώ ούτε στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξαν καλά, είχαν τις ευκαιρίες στο τέλος για να σκοράρουν και να νικήσουν, θεωρώντας σημαντικό το βαθμό για την τρίτη θέση του ομίλου, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Για τα πρώτα δέκα λεπτά, φαινόταν ότι είχαμε πίεση από τις προσδοκίες που υπήρχαν. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν καλοί ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο τέλος. Δουλέψαμε σκληρά και η ελληνική ομάδα ήταν πολύ δυνατή. Είμαι σίγουρος ότι θα μαζέψουν πολλούς βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια, αν παίξουν όπως έπαιξαν απόψε.

Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες. Κάναμε τρεις, τέσσερις, πέντε πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είναι περισσότερες αν η τελική μας πάσα ήταν μεγαλύτερης ακριβείας. Είμαστε στο σωστό δρόμο και αυτός μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύ σημαντικός βαθμός.

Έχουμε προβάδισμα τεσσάρων πόντων από τη Φινλανδία και παίζουμε στο Ελσίνκι τον Ιούνιο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν νικήσουμε εκεί, μεγαλώνει η διαφορά. Είμαστε, όμως, στα μέσα του γκρουπ και είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x