Stoiximan Super League

Ντάσιος: «Ο Απόλλων πάει για κάτι μεγάλο»

Την στήριξη του κόσμου στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές ζήτησε ο Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος υποστήριξε πως ο Απόλλων έχει ίδια νοοτροπία με πέρυσι και θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι μεγάλο.

Πεπεισμένος πως ο Απόλλων Σμύρνης θα καταφέρει να πετύχει όχι απλά τον στόχο του αλλά και κάτι μεγάλο στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο Γιώργος Ντάσιος. Παράλληλα, ο πολύπειρος αμυντικός ζήτησε την στήριξη του κόσμου και υποσχέθηκε πως σε κάθε ματς αυτός και οι συμπαίκτες του θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκ των αρχηγών της ομάδας στο fcapollon.gr

«Για μένα δεν είναι διαφορετικός ο στόχος, πέρυσι κάναμε πρωταθλητισμό και φέτος η ομάδα πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό για να πετύχει τον στόχο της. Είναι μια δύσκολη χρονιά. Θεωρώ ότι η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει, είναι ο ίδιος προπονητής. Βέβαια έχει αλλάξει το ρόστερ κατά πολύ αλλά ο προπονητής δεν έχει αλλάξει και η νοοτροπία της ομάδας θεωρώ ότι είναι η ίδια με την περσινή, να πάμε για κάτι μεγάλο», είπε αρχικά.

Που πρέπει να στηριχτεί ο Απόλλων για να πετύχει τον στόχο του: «Θα πρέπει να στηριχτεί στην έδρα του, στα εντός έδρας παιχνίδια, και κατά δεύτερον με τις ομάδες που έχει τον ίδιο στόχο να μην χάσει βαθμούς και να έχει μία σταθερή πορεία».

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας και τι αλλάζει στην ομάδα: «Αγωνιστικά όχι πολλά πράγματα. Όπως είπα και πριν το πλάνο του προπονητή είναι το ίδιο, είναι μια δύσκολη προετοιμασία, έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και αυτά που κάνουμε αυτές τις ημέρες να καταφέρουμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Απόλλωνα: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Απόλλωνα είναι απαιτητικός, είναι μια ιστορική ομάδα μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει. Θέλω να είναι κοντά μας, θα είναι δύσκολη χρονιά. Είμαστε μια νέα ομάδα και θα χρειαστεί υπομονή από όλους και εμείς σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x