Κύπελλο Ελλάδας

Ντε Λα Μπέγια: «Είμαι απόλυτα έτοιμος»

Στην επιστροφή του από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε αναφέρθηκε ο Αλμέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος μίλησε και για τον Τσιμίκα.

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στα Χανιά, αλλά και στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Αναλυτικά:

-Για το σημερινό ματς και τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην αρχική ενδεκάδα:
«Καταρχήν θα ήθελα να θυμηθούμε για λίγο το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στην έναρξη του παιχνιδιού. Να θυμηθούμε τα θύματα του αεροπορικού δυστυχήματος της Τσαπεκοένσε. Θα τους θυμόμαστε για πάντα σαν ήρωες γιατί τέτοιοι ήτανε και είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι για ότι συνέβη.

Από εκεί και πέρα, συμφωνώ μαζί σας για τα πολλά νέα πρόσωπα που υπήρχαν στην ενδεκάδα, όμως ήταν όλα νέα παιδιά που δουλεύουν καλά στις προπονήσεις. Όπως είδατε ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν ένα παιχνίδι, όπως στην περίπτωσή μου όπου βρισκόμουν αρκετό καιρό εκτός δράσης εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ήμουν έτοιμος, εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία για να αποκτήσω ξανά την αίσθηση του πως είναι να βρίσκεσαι ξανά σε ένα επίσημο ματς. Αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τον αγώνα και γι’ αυτό είχαμε και αυτό το ωραίο αποτέλεσμα».


-Εάν αισθάνεται και πάλι στο 100% για να βοηθήσει ξανά την ομάδα: «Ναι. Η αλήθεια είναι πως ο τραυματισμός μου κράτησε περισσότερο απ’ όσο πίστευα και μέχρι να έρθω στο 100% ξανά της φυσικής μου κατάστασης, δεν ήθελα να το πιέσω. Όμως αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πανέτοιμος και θέλω να αναπτύσσω τις δυνάμεις μου γιατί είμαι πανέτοιμος να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα μου και να επιστρέψω και πάλι στις καλές εμφανίσεις».

-Για την άποψή του για τον Τσιμίκα: «Είναι αλήθεια πως είδαμε να παίζει ο Τσιμίκας ως αριστερό μπακ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την Ακαδημία, ένα νέο παιδί. Είναι ωραίο να βλέπουμε νέα παιδιά να έρχονται από την Ακαδημία, έρχονται πολύ καλά προετοιμασμένοι για να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα και πιστεύουμε πως πραγματικά μπορούν να το κάνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x