Stoiximan Super League

«Ντε λα Μπέγια τριετίας στον Ολυμπιακό»

Οριστικά στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, καθώς σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο – Ως ελεύθερος αποχωρεί από τη Σοσιεδάδ.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, καθώς ο έμπειρος Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους», διάρκειας τριών ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS», μετά την ενημέρωση που έλαβε ο παίκτης από τη Σοσιεδάδ, ότι δεν υπολογίζεται τη νέα σεζόν, είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του και τελικά προτίμησε αυτή του Ολυμπιακού, καθώς ήθελε να γνωρίζει την πρόκληση μακριά από την Ισπανία και παράλληλα να επιστρέψει στο Champions League, διοργάνωση στην οποία είχε αγωνιστεί και πριν από τρία χρόνια.

Όπως αναφέρει μάλιστα η «AS» η Σοσιεδάδ θα αφήσει τον παίκτη ως ελεύθερο, αναγνωρίζοντας την επταετή προσφορά του στην ομάδα, ενώ και ο παίκτης δεν πρόκειται να έχει καμία αξίωση από τα δύο χρόνια συμβολαίου που του απέμεναν, από τη στιγμή που βρήκε ομάδα.

Η άφιξη του Ισπανού αριστερού μπακ αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να περάσει και από ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x