Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Είμαι ερωτευμένος με τον Σάρι»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μαουρίτσιο Σάρι εξέφρασε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλική εφημερίδα.

Ερωτευμένος με τον τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι δηλώνει στη «Gazzetta dello Sport» ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Επιπροσθέτως μίλησε για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ρέινα και Γκουλάμ, τους ανταγωνιστές των «Παρτενοπέι» και τη νέα μορφή που οφείλει να έχει η Serie A.

«Ήμουν ο μόνος που ήθελε τον Σάρι αν και δέχθηκα την κριτική των οπαδών. Είμαι ερωτευμένος μαζί του. Είναι ιδιαίτερα πνευματώδης, μία πολύπλευρη προσωπικότητα. Ελπίζω να μείνει μαζί μας για την επόμενη δεκαετία. Εάν φύγει θα αναζητήσουμε τον επόμενο Σάρι. Δεν ανησυχώ για την ρήτρα αποχώρησής του, παρά μόνο για την υγεία μου. Χρειάζομαι υπερβολική ενέργεια για να συνεχίσω να μεγαλώνω τη Νάπολι.

Με τον Ρέινα η ανανέωση του συμβολαίου έχει «κολλήσει». Ο μάνατζέρ του ζητά τριετές συμβόλαιο. Προσωπικά δεν θεωρώ πως κάτι τέτοιο μπορεί να υλοποιηθεί. Υπάρχει όμως ο χρόνος να εξετάσουμε ξανά το ζήτημα του νέου του συμβολαίου. Ο Γκουλάμ θα ήθελα να μείνει στη Νάπολι για το υπόλοιπο της ζωής του όμως ζητά ρήτρα αποχώρησης και θα συζητήσουμε σε ποιο επίπεδο θα κυμανθεί.
Μου αρέσει ιδιαίτερα η Ρόμα. Έχω εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του Ντι Φραντζέσκο. Προετοιμάζει εξαιρετικά την ομάδα του μολονότι το καλοκαίρι «έχασε» σημαντικούς παίκτες , όπως ο Σαλάχ.

Είναι υπερβολικός ο αριθμός των ομάδων στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μειωθεί. Δεν υπάρχει σχέδιο. Οι αγωνιστικές διαφορές ανάμεσα στους συλλόγους είναι μεγάλες» δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των Ναπολιτάνων.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x