Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Μόνο η Ατλέτικο έκανε πρόταση για Ιγκουαΐν και την απέρριψα»

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν καλά κρατεί, με τον πρόεδρο της Νάπολι να πραγματοποιεί νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι η μοναδική πρόταση που είχε ήταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ύπαρξη πρότασης από τη Γιουβέντους για την αγορά του Γκονζάλο Ιγκουαΐν διέψευσε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την έναρξη της νέας σεζόν.

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού, τονίζοντας ότι η μοναδική πρόταση που έχει φτάσει στην ομάδα για τον παίκτη είναι από την Ατλέτικο Μαδρίτης την οποία και απέρριψε.

Παράλληλα, έριξε το… μπαλάκι στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, τονίζοντας ότι ο παίκτης θα προδώσει τον ίδιο του τον εαυτό, αν πάει στο μεγαλύτερο αντίπαλο της Νάπολι, τη Γιουβέντους.

«Ακόμα κι αν η Γιουβέντους έρχονταν στο προσκήνιο, θέλουν και τη σύμφωνη γνώμη του Ιγκουαΐν. Από τη μία αποκαλείς τον εαυτό σου φανατικό οπαδό της Νάπολι, τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας και έπειτα πας στον ιστορικό αντίπαλο της Νάπολι;

Δεν έχω μιλήσει με τον Ιγκουαΐν, όλα αυτά προέρχονται από τα ΜΜΕ και από διαφορετικές πηγές. Η μοναδική πρόταση που είχαμε ήταν από την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από ένα μήνα, ύψους 60 εκατ. ευρώ και τρεις παίκτες ως αντάλλαγμα, αλλά την απέρριψα.

Ποιον θα προδώσει ο Ιγκουαΐν; Τον εαυτό του. Πάντα η Νάπολι με τη Γιουβέντους ήταν σαν τον σκύλο με τη γάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «παρτενοπέι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x