Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Πιο σημαντική η Ίντερ από τη Σίτι»

Προτεραιότητα στη Serie A εις βάρος του Champions League έδωσε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Την αναμέτρηση με την Ίντερ έθεσε σε πρώτο πλάνο ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μιλώντας σε ιταλική αθλητική εφημερίδα.

H Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τους «παρτενοπέι» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, όμως ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων θεωρεί πιο κομβική την επόμενη αγωνιστική της Serie A.

«Πιστεύω πως κάποιοι από τους παίκτες μας θα πρέπει να ξεκουραστούν στο παιχνίδι με τη Σίτι. Το ντέρμπι με την Ίντερ είναι σημαντικότερο. Με ανησυχούν οι έπαινοι του Γκουαρδιόλα. Φοβάμαι πως θα αποπροσανατολίσουν τους παίκτες μας. Η ποιότητα της Σίτι είναι αξιοσημείωτη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους κερδίσουμε όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και όχι η θέση που θα καταλάβουμε.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την Ίντερ με απόλυτη συγκέντρωση. Είναι μία πολύ σημαντική περίοδος μέσα στη σεζόν. Διαθέτουμε το πλεονέκτημα να αγωνιζόμαστε εντός έδρας. Καλώ τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο
» τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των «βεζουβιάνι».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x