Ιταλία

Ντε Λαουρέντις: «Θα δούμε αν ο Ιγκουαΐν θα προδώσει την αγάπη που ορκίστηκε στους Ναπολιτάνους»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της Νάπολι αναφορικά με το θέμα της παραμονής του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι θα παραχωρηθεί μόνο στην τιμή που ορίζει η ρήτρα.

Δεν πρόκειται να αφήσει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να φύγει από τη Νάπολι ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, όπως ουσιαστικά ξεκαθάρισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Kiss Kiss Napoli».

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού άσου, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει για τη Γιουβέντους, ενώ δεν δίστασε να ρίξει το… μπαλάκι της επιλογής στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Ο Ιγκουαΐν δεν θα πάει στη Γιουβέντους. Στην πραγματικότητα δεν είναι καν σωστό για τον Ιγκουαΐν να πάει σε άλλον ιταλικό σύλλογο. Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Αν δεν έρθει κάποιος με το ποσό της ρήτρας θα μείνει στη Νάπολι.

Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να πληρώσουν τόσα πολλά. Τότε θα δούμε αν ο Ιγκουαΐν θα προδώσει την αγάπη που ορκίστηκε στους Ναπολιτάνους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x