Ιταλία

Ντε Λιχτ: «Απέρριψα Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν για να πάω στη Γιουβέντους»

Στην αποκάλυψη πως για να πάει στη Γιουβέντους είπε «όχι» σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερέν, προχώρησε ο Ματάιας Ντε Λιχτ.

Μία από τις πιο «καυτές» μεταγραφικές περιπτώσεις του περασμένου καλοκαιριού ήταν ο Ματάιας Ντε Λιχτ. Τελικά, έφυγε από τον Άγιαξ για το Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι απέρριψε τη Μπαρτσελόνα και τη Παρί Σεν Ζερμέν για να μεταγραφεί από τον Άγιαξ στη «μεγάλη κυρία», εξηγώντας παράλληλα τους λόγους.

«Η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελαν να με αποκτήσουν. Ωστόσο, εξέτασα όλες τις επιλογές που είχα και αποφάσισα πως η μεταγραφή μου στη Γιουβέντους μπορεί να με εξελίξει σαν παίκτη, με ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου που μπορεί να με κάνει πιο πλήρη», ήταν τα αρχικά λόγια του 20χρονου στόπερ.

Ικανοποιημένος δηλώνει και για την μεταγραφή του φίλου του και πρώην συμπαίκτη του Φρένκι Ντε Γιόνγκ (πήγε στη Μπαρτσελόνα), καθώς όπως υπογράμμισε είναι υπέροχο που πλέον ο ένας αγωνίζεται στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο και ο άλλος είναι συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, όντας στην πλειονότητα αυτών βασικός.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x