Ιταλία

Ντε Λιχτ: «Γελάω όταν ακούω πως με ανάγκασε ο Ραϊόλα να πάω στη Γιουβέντους»

Το μέρος του Μίνο Ραϊόλα πήρε ο Ματίας Ντε Λιχτ, χαρακτηρίζοντας αστεία τη φήμη ότι τον πίεσε ο Iταλός μάνατζερ να πάει στη Γιουβέντους για προσωπικό όφελος.

Αστεία φαίνεται στον Ματίας Ντε Λιχτ η φήμη που τον θέλει να επέλεξε τη Γιουβέντους, λόγω του Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με δηλώσεις του νεαρού Ολλανδού αμυντικού στην «Telegraaf».

«Όταν ακούω ανθρώπους να λένε πως ο Μίνο (Ραϊόλα) με ανάγκασε να πάω σε μία ομάδα, απλά γελάω», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός κεντρικός αμυντικός.

Συνεχίζοντας, εξήγησε πως οι λόγοι που επέλεξε τους «μπιανκονέρι», αντί άλλων υποψήφιων «μνηστήρων», όπως η Μπαρτσελόνα, ήταν καθαροί αγωνιστικοί και όχι οικονομικής φύσης. «Ασχολήθηκα μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και, στη συνέχεια, έδωσα το ελεύθερο στον Μίνο Ραϊόλα να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαπραγμάτευση του μισθού μου», πρόσθεσε ο 21χρονος πρώην παίκτης του Άγιαξ.

Παρότι ο Ντε Λιχτ αρνείται κατηγορηματικά κάθε φήμη που τον θέλει να είναι υποχείριο του γνωστού ατζέντη, η αλήθεια είναι ότι ο Ραϊόλα καρπώθηκε σχεδόν 11 εκατ. ευρώ από τη μετακίνηση του πελάτη του στη Γιουβέντους έναντι 75 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x