Ιταλία

Ντε Μπουρ: «Να φέρουμε την Ίντερ εκεί που της αξίζει»

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει την Ίντερ και πάλι ψηλά κατά την παρουσίασή του.

Ευκαιρία ζωής αποτελεί για τον Φρανκ Ντε Μπουρ η πρόσληψη από την Ίντερ και ο ίδιος δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Ο 47χρονος προπονητής κατά την παρουσίασή του δήλωσε αποφασισμένος να πετύχει.

«Ευχαριστώ την Ίντερ για την ευκαιρία που μου δίνει. Είναι πολύ σημαντικό που η διοίκηση θέλει να επαναφέρει την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Θέλω να μάθω τα πάντα για την Ίντερ, αν και δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεών μας δεν είναι πολύς χρόνος. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η κατάσταση δεν είναι ιδανική, αλλά έχουμε ταλέντο και εμπειρία για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

«Δεν θέλω να αλλάξω τα πάντα, έχω όμως τη δική μου φιλοσοφία. Πιστεύω πως αν όλη η ομάδα το πιστέψει, θα πετύχουμε. Ελπίζω σύντομα να βρεθούμε στο σωστό δρόμο», δήλωσε προσθέτοντας πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα ο Μάουρο Ικάρντι.

Μάλιστα ο Ντε Μπουρ αποκάλυψε πως η πρώτη επαφή με την Ίντερ δεν έγινε πρόσφατα. «Είχαμε μιλήσει πριν από δύο εβδομάδες, απλά για να δούμε αν υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ήταν τιμή για μένα που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα», επισήμανε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση από τη συμπολίτισσα Μίλαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x