Champions League

Ντε Μπρόινε: «Εάν δεν νικήσουμε την Ρεάλ, θα μας λένε αποτυχημένους»

Στο ενδεχόμενο η Μάντσεστερ Σίτι να μην κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος υποστήριξε πως σε αυτή την περίπτωση οι «πολίτες» θα χαρακτηριστούν «αποτυχημένοι».

Την άποψη ότι ο κόσμος θα χαρακτηρίσει «αποτυχημένους» τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτυ, εάν δεν νικήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στα παιχνίδια για τη φάση των «16» του Champions League, εξέφρασε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Εάν δεν νικήσουμε όλοι θα λένε ότι θα είμαστε αποτυχημένοι. Το Champions League είναι κάτι που δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα, αλλά μερικές φορές υπάρχουν ομάδες που είναι καλύτερες ή είναι σε καλύτερη φόρμα, όπως είναι τώρα η Λίβερπουλ. Η Ρεάλ έχει κερδίσει τα περισσότερα Champions League αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε, αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως πάντα και να τους πιέσουμε, εάν το καταφέρουμε αυτό θα κερδίσουμε» ανέφερε ο Βέλγος μέσοεπιθετικός στην «Telegraph» αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η μεγαλύτερη πορεία των «πολιτών» στο Champions League ήταν το 2016, όταν έφτασαν και στον ημιτελικό, όπου αποκλείστηκαν από την «βασίλισσα» που στο τέλος το κατέκτησε κιόλας.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x