Ιταλία

Ντε Ρόσι: «Ανεπανάληπτος ο Μπουφόν»

Τον θαυμασμό του για τα επιτεύγματα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την εθνική Ιταλίας εξέφρασε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό της «σκουάντρα ατζούρα» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποθέωσε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, τονίζοντας πως όμοιος του 39χρονου γκολκίπερ δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά. Ο Μπουφόν αναμένεται να εγκαταλείψει το 2018 την ενεργό δράση, ενώ μετρά ήδη 20 χρόνια παρουσίας και 173 εμφανίσεις με το ιταλικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ο "Τζίτζι" θα μείνει ανεπανάληπτος. Όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική ήμουν μόλις 14 ετών. Η σταθερότητα και η διάρκεια του είναι άξιες επαίνων» δήλωσε ο 34χρονος αμυντικός μέσος.

Επιπλέον αρχηγός της Ρόμα αναφέρθηκε στα προσωπικά του βιώματα και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την παρουσία του στους «ατζούρι».

«Για πρώτη φορά αγωνίστηκα με την εθνική στα 16 μου. Η συμμετοχή σε αυτή είναι κάτι το μοναδικό για κάθε αθλητή. Ήταν ένα όνειρο, κάτι που θεωρούσα μη υλοποιήσιμο, όμως τελικά κατόρθωσα να αποτελώ βασικό της στέλεχος για αρκετά χρόνια» πρόσθεσε ο Ντε Ρόσι.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x