Ιταλία

Ντε Ρόσι: «Ένιωσα ότι αποσύρθηκα όταν έφυγα από την Ρόμα»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι τόνισε πως μετά την τελευταία του εμφάνιση με την Ρόμα ένιωσε σαν να αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα αν στην συνέχεια πήγε στην Μπόκα Τζούνιος...

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε δηλώσεις του στο GQ Italia μίλησε για το πώς ένιωσε όταν αποχώρησε από το Ολίμπικο της Ρώμης ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του.

«Ένιωσα ότι πραγματικά αποσύρθηκα από το ποδόσφαιρο όταν έφυγα από την Ρόμα. Το να αποχαιρετάς το σπίτι σου και την πόλη σου είναι πολύ δύσκολο. Εκείνη την μέρα έτρεμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος, που μίλησε και για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο των «τζιαλορόσι», Τζέιμς Παλότα: «Πάντα είχα καλες σχέσεις με τον πρόεδρο. Ήξερα παρ’όλα αυτά ότι δεν θα μου ανανέωναν το συμβόλαιο».

Κλείνοντας ο Ντε Ρόσι αναφέρθηκε και στις ομάδες που ενδιαφέρονταν εκείνη την περίοδο για την απόκτηση του, τονίζοντας: «Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες της Ιταλίας όμως εγω δεν ήθελα να φορέσω άλλη φανέλα εκτός από αυτή της Ρόμα. Ένιωσα ότι θα χαλάσω μία όμορφη ιστορία».

Επιμέλεια : Άγγελος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x