Ιταλία

Ντε Ρόσι: «Ήθελα να φύγω πέρσι από τη Ρόμα»

Την αποκάλυψη πως πέρσι ήταν έτοιμος να φύγει από τη Ρόμα έκανε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ενώ δεν δήλωσε καθόλου σίγουρος πως θα κλείσει την καριέρα του στους «τζιαλορόσι».

Αποκαλυπτικός ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport. Όπως είπε ο πολύπειρος μέσος, πριν ένα χρόνο είχε αποφασίσει να φύγει από τη Ρόμα, ενώ παρότι έμεινε για συναισθηματικούς λόγους δεν είναι βέβαιος πως θα κλείσει την καριέρα του στους «τζιαλορόσι».

«Δεν ξέρω αν θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου. Θα ήταν ωραίο να ζήσω κι εγώ μια μέρα σαν και το αντίο του Τότι στις 28 Μαΐου. Πάντως νιώθω και τώρα ισχυρή την επιθυμία για να ζήσω μια εμπειρία αλλού. Όταν είσαι 16 χρόνια στη Ρόμα, είναι σαν διπλά. Η πίεση εδώ είναι συχνά υπερβολική. Ήθελα να φύγω πέρσι και το είχα αποφασίσει, γιατί δεν υπήρχαν για καιρό επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Η καλύτερη πρόταση που υπήρχε ήταν από μία άλλη ιταλική ομάδα. Όμως τελικά η καρδιά μου και η αγάπη για το σύλλογο κέρδισαν. Δεν θα μπορούσα να προδώσω τους φιλάθλους. Αν όμως ερχόταν κάποια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης ή κάποια από τις ΗΠΑ, καθώς θέλω να ζήσω τον αμερικανικό τρόπο ζωής, ίσως να μην ήμουν εδώ τώρα», ανέφερε ο διάδοχος του Τότι στην ηγεσία της Ρόμα.

«Είναι δύσκολο να κερδίσεις τίτλους στη Ρόμα, γιατί υπάρχουν ισχυρότερες οικονομικά ομάδες. Η Γιουβέντους κυριάρχησε λόγω των χρημάτων και του νέου της γηπέδου, αλλά κι επειδή διαχειρίστηκε καλύτερα το υλικό που είχε. Καθάρισαν την εικόνα τους από το στίγμα της προηγούμενης διοίκησης με το Calciopoli. Είναι σχεδόν αδύνατο να τους ξεπεράσουμε, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε», πρόσθεσε.

Όσο για την ωριμότητα που βγάζει πλέον περισσότερο από ποτέ; «Είμαι ισορροπημένος άνθρωπος. Κάποιες στιγμές χαλάω την εικόνα μου μέσα στο γήπεδο, αλλά έχω αυτοέλεγχο και θα ανησυχούσα αν δεν με διέκρινε το συγκεκριμένο στοιχείο στα 34 μου. Πολλοί με θεωρούν σοφό του ιταλικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή δεν μιλάω πολύ. Όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερο επικίνδυνο είναι να πεις κάτι ανόητο», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x