Ισπανία

Ντε Χέα και Κουρτουά θα παλέψουν για μια θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης

Οι δύο πρώην σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπουν με καλό μάτι την πιθανότητα να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για λογαριασμό της «βασίλισσας».

Μάχη για μια θέση κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, θα δώσουν ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα, με εκείνον της Τσέλσι, Κουρτουά, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο προπονητής των «μερένχες», Ζινεντίν Ζιντάν, είναι αποφασισμένος να αναβαθμίσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Κέιλορ Νάβας.

Να θυμίσουμε ότι η περίπτωση του Ντε Χέα έχει "στοιχειώσει" την διοίκηση της Ρεάλ, από τις 31 Αυγούστου του 2015, όταν και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή, εξαιτίας ενός εκπρόθεσμου εγγράφου. Από την άλλη, και ο Κουρτουά δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Μαδρίτη κάποια στιγμή, αφού εκεί ζουν ακόμα η σύντροφος και το παιδί του.

Πάντως ούτε η Τσέλσι αλλά ούτε και η Γιουνάιτεντ, είναι διατεθειμένες να παραχωρήσουν τους βασικούς τους τερματοφύλακες αμαχητί. Βέβαια τόσο ο 24χρονος Κουρτουά, όσο και ο 26χρονος Ντε Χέα θα μπορούσαν να πιέσουν την κατάσταση, σε περίπτωση που προσφερθούν πολλά χρήματα για την απόκτησή τους.

Στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ, αρέσει περισσότερο ο Ντε Χέα, παρά το φιάσκο της μεταγραφής του 18 μήνες πριν, όταν αντάλλαξε προσβολές με την Γιουνάιτεντ επειδή τα χαρτιά στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x