Αγγλία

Ντε Χέα: «Πουλήστε με στην Ρεάλ»

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι πλέον έτοιμος για να μετακομίσει στην Μαδρίτη, με το κόστος να φτάνει τα 70 με 75 εκατομμύρια ευρώ!

Το φιάσκο του καλοκαιριού του 2015 φαίνεται πως θέλει να διορθώσει η Ρεάλ!

Τότε, στις 31 Αυγούστου, οι Μαδριλένοι έστειλαν εκπρόθεσμα τα χαρτιά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα ο Ισπανός γκολκίπερ να παραμείνει κάτοικος «Old Trafford».

Τώρα, φαίνεται πως η κίνηση των «μερένχες» θα γίνει αρκετά νωρίτερα, με τον Ντε Χέα να φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επαναπατριστεί για χάρη της «βασίλισσας», με την επικείμενη μεταγραφή να τον κάνει τον ακριβότερο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Κι αυτό γιατί το ποσό που αναμένεται να δώσει η Ρεάλ θα κυμανθεί γύρω στα 70 με 75 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 54 της Γιουβέντους στην Πάρμα το 2001 για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Μένει ασφαλώς να δούμε την ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθεί το deal, καθώς οι «μερένχες» έχουν μπροστά τους τέσσερις μήνες και τρεις μέρες για να μην την ξαναπατήσουν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x