Ιταλία

Ντελ Πιέρο: «Ίντερ για τριάδα, τρομακτικός Ντιμπάλα»

Ο παλαίμαχος σταρ της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, εκθείασε τον Πάουλο Ντιμπάλα ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του για ένταξη της Ίντερ στην κορυφαία τριάδα του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό σταθμό « SKY SPORT ITALIA» ο θρύλος της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, αναφέρθηκε στο μεγάλο αστέρι των «Μπιανκονέρι», Πάουλο Ντιμπάλα, ενώ δεν φοβήθηκε να δώσει την πρόβλεψή του για την τελική κατάταξη της Ίντερ, αιώνιας αντιπάλου των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η Ίντερ επικράτησε της Κροτόνε με 2-0 και μετά από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών. Επιπλέον ο Ντιμπάλα σημείωσε χατ τρικ στον αγώνα με τη Σασουόλο φτάνοντας τα 8 τέρματα σε 4 εμφανίσεις στη Serie A τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Η Ίντερ μου φαίνεται καλύτερη από ό,τι ήταν προ διετίας με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι προπονητή. Θεωρώ πως θα τερματίσει ψηλά. Αναμφίβολα περιμένω να τη δω στην κορυφαία τριάδα του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν λόγια για τις στημένες φάσεις του Πάουλο Ντιμπάλα. Το φάουλ που εκτέλεσε με τη Σασουόλο δεν ήταν κάτι το μοναδικό όμως κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Δεν ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από εκείνον. O Ντιμπάλα βελτιώνεται διαρκώς όσο μεγαλώνει. Όχι μόνο λόγω των γκολ που σημειώνει μα κυρίως εξαιτίας του τρόπου παιχνιδιού του. Οι αντίπαλοί του φοβούνται να τον αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή
».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x