Stoiximan Super League

Ντέμης για την επέτειο Βάλνερ: «Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ, παραπάνω δεν χρειάζεται να πω» (audio)

Στην επέτειο της υπόθεσης Βάλνερ -που εντέλει κόστισε το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ το 2008- αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Τόνισε ότι είναι στενάχωρο να το συζητά αλλά στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε η ΕΠΟ

Την στενάχωρη -όπως παραδέχθηκε- επέτειο της υπόθεσης Βάλνερ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα συμπληρώνονται εννέα χρόνια από το παιχνίδι που έχασε ο Ολυμπιακός από την Καλαμαριά (αλλά κατόπιν το κέρδισε στα χαρτιά, με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ) ανέφερε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Θυμάμαι ότι τελείωσε το ματς και σε λίγα μόλις λεπτά κυκλοφόρησε η είδηση ότι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Βάλνερ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όλο το θέμα ήταν η ΕΠΟ. Αυτή έβγαλε το δελτίο, αυτή το έδωσε, αυτή δεν ενημέρωσε. Ο Ολυμπιακός το είδε, καλά έκανε και κατέθεσε την ένσταση, νομικά έχει δίκιο. Πριν φτάσουμε όμως εκεί η ΕΠΟ έπρεπε να κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν την έκανε. Παραπάνω δεν χρειάζεται να πω».

Απαντώντας, δε, για την προσφυγή στο CAS, σημείωσε: «Το CAS δεν αποφάσισε ότι η ΕΠΟ έκανε καλά τη δουλειά της, ούτε ότι δεν την έκανε. Ουσιαστικά δεν πήρε απόφαση. Τελοσπάντων, μην το τραβήξουμε, είναι στενάχωρο θέμα».

Πάντως ο Νικολαΐδης απέφυγε να συνδέσει την επέτειο με την κίνηση του Ολυμπιακού να καταθέσει ένσταση σε αγώνα ομάδων Κ-13, λέγοντας λακωνικά: «Ας μην κρίνουμε την πολιτική της κάθε ομάδας. Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x