Κύπελλο Ελλάδας

Ντέμης για τον τελικό Κυπέλλου: «Με Αραούχο και Χιμένεθ είναι αλλιώς τα πράγματα»

Ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στον φετινό τελικό Κυπέλλου, όπως υποστήριξε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος ωστόσο πρόσθεσε πως η Ένωση δείχνει μία σταθερότητα με την παρουσία των Σέρχιο Αραούχο και Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM:

«Εμείς, εδώ στην εκπομπή έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ομάδα μας άρεσε φέτος. Τους τελευταίους μήνες όμως δεν έκανε τόσα καλά παιχνίδια και με την ΑΕΚ, να έχει πια μια σταθερότητα μετά την αλλαγή του προπονητή. Αν ήταν Οκτώβριος και μιλούσαμε τότε για ένα ματς, θα ήταν φαβορί ο ΠΑΟΚ. Τώρα με τον Αραούχο και με έναν προπονητή που έχει αλλάξει την ΑΕΚ, που είναι πιο σταθερή, είναι αλλιώς τα πράγματα.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε έναν ΠΑΟΚ, που μπορεί να παίξει κακά, όπως και έκανε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός έδρας γενικά δεν είναι κακός. Η ΑΕΚ μπορεί να μην έκανε και καλό ματς με τον Ολυμπιακό αλλά εκεί ήταν άλλη η κατάσταση. Και έχει έναν Αραούχο, πια... Δεν χωρούν προγνωστικά. Είναι η ψυχολογία, είναι το ντέρμπι. Δεν χωρούν προγνωστικά σε αυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x