Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ο Κατσουράνης ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ, η ΑΕΚ δεν τον ήθελε»

Η άγνωστη ιστορία από την εποχή που ο Κώστας Κατσουράνης γύρισε στην Ελλάδα και έπαιξε στον Παναθηναϊκό, αλλά το μόνο που ήθελε πριν, ήταν μία πρόταση από την ΑΕΚ, που δεν του έγινε ποτέ...

Μία ιστορία που δεν ήταν γνωστή μέχρι σήμερα αποκάλυψε στην εκπομπή του, στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ντέμης Νικολαίδης.

Μιλώντας για την εποχή που ο Κώστας Κατσουράνης ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, είπε χαρακτηριστικά ότι ο «Κατσούρ» τον έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο ζητώντας του να μάθει αν η ΑΕΚ σκόπευε να του κάνει πρόταση.

«Όταν θα γυρνούσε πίσω ο Κώστας με παίρνει τηλέφωνο τέσσερις φορές λέγοντάς μου ότι έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, εκεί στην ΑΕΚ, δες, θα μου κάνουν καμιά πρόταση. Είχα φύγει από την ΑΕΚ και δεν ήθελα να ακούω για ποδόσφαιρο. Λέω, δεν έχω επαφές. Ξανά την άλλη μέρα τηλέφωνο, βάζω κάποιους γνωστούς και μαθαίνω ότι δεν έχουν ενδιαφέρον για τον Κώστα.

Πάει ο μάνατζέρ του να μιλήσει, δεν ενδιαφερόμαστε. Είχα βάλει ρήτρα 5 εκατ. αν γυρίσει σε άλλη ομάδα ελληνική. Θα τα έβρισκε σε μια καλύτερη τιμή η ΑΕΚ, γιατί έχει άριστη σχέση με την Μπενφίκα… Έβριζε ο Κώστας! Ήθελα ΜΙΑ πρόταση να μου κάνουν, έλεγε, μία πρόταση όποια και αν είναι αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x