Stoiximan Super League

Ντέμης: «Ο Τιμούρ είχε καταλάβει τι θα συμβεί»

Για την απόφασή της διοίκησης της ΑΕΚ να προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για την αποχώρηση του Γεωργιανού τεχνικού από τον πάγκο της Ένωσης, ενώ ανέλυσε και το σκεπτικό του για την επιλογή προπονητή όταν εκείνος ήταν στο «τιμόνι» της ΑΕΚ.

«Αν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις προπονητή, δεν έχει να κάνει με ένα αποτέλεσμα. Μια νίκη ή μια ήττα. Παίζει ρόλο ο σεβασμός. Σεβασμό πρέπει να έχουν όλοι απέναντι σε όλους, δεν πρέπει να είσαι πετυχημένος για να σε σέβονται. Επίσης, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ομάδα. Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας, αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός», υποστήριξε.

«Ο Τιμούρ πιστεύω ότι δεν ήξερε τη μέρα, αλλά είχε καταλάβει τι θα συμβεί. Αν το σκεφτούμε ιστορικά, όχι μόνο στην Ελλάδα, θέλουμε αδύναμο προπονητή, για να είναι πιο εύκολη η αλλαγή του. Πίστευα ότι ο προπονητής θα έπρεπε να ήταν όπως ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, όπως ο Βενγκέρ. Πρέπει να είναι αυτός που παίρνει τα περισσότερα χρήματα από όλους. Εντάξει μπορεί να τύχει και ένας Ριβάλντο αλλά στην Ελλάδα είμαστε, είναι δύσκολο να γίνονται αυτά. Άλλοι ποντάρουν σε παίκτες, εμένα μου φαινόταν πιο λογικό να ποντάρω σε έναν προπονητή. Να μου κάνει ομάδα, να μου κάνει τους μέτριους παίκτες, καλύτερους. Ο προπονητής είναι αρχηγός για εμένα. Υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης που αλλάζει προπονητές αλλά παίρνει και Ρονάλντο και Μπέιλ. Πόσους μεγάλους παίκτες θα μπορούσα να έχω στην ΑΕΚ; Αποφάσισα να ποντάρω σε προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x