Stoiximan Super League

Ντέμης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ ξανά με το ποδόσφαιρο, σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα»

Καμία διάθεση να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έδειξε ο Ντέμης Νικολαϊδης, τονίζοντας, στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM, πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να υπάρξει δικαιοσύνη.

Την απουσία δικαιοσύνης στο ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM.

Σε ερώτηση ακροατή για το αν θα απαντούσε θετικά σε πρόταση συνεργασίας από την ΑΕΚ, ο παλαίμαχος άσος τόνισε:

«Δεν θα ασχολιόμουν ξανά με το ποδόσφαιρο και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι ΑΕΚ. Δεν γίνεται να κάνεις κάτι σε οποιαδήποτε ομάδα, όταν το ποδόσφαιρο είναι έτσι -και δεν πρόκειται να διορθωθεί. Όταν θες να παράξεις έργο σε μια ομάδα, να κάνεις κάτι σοβαρό και δίκαιο, πρέπει να το κάνεις σε υγιές ποδόσφαιρο».

Για την ανάμειξή του με τα διοικητικά της ΑΕΚ στο παρελθόν, τόνισε: «Τότε ήμουν νεαρός. Καλά έκανα που ανακατεύτηκα. Τώρα που το σκέφτομαι, όμως, αναρωτιέμαι πώς πίστεψα ότι θα μπορούσε αυτό το πράγμα να έχει διάρκεια. Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον, όπως το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ως παράδειγμα, μάλιστα, έφερε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για τον οποίο είχε μιλήσει και νωρίτερα με τα καλύτερα λόγια: «Είναι καλός προπονητής, αλλά όταν δεν υπάρχει περιβάλλον δικαιοσύνης, μετά από κάποιο στραβό σφύριγμα, για παράδειγμα, θα έρθουν ήττες, που θα φέρουν γκρίνια και απογοήτευση. Ο ίδιος θα συνεχίσει να είναι καλός προπονητής, αλλά θα αρχίσει η αμφισβήτηση και ίσως αντικατασταθεί για αυτό. Έχει γίνει πολλές φορές, να μην φταίει ο προπονητής, αλλά να τον αλλάζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x