Σκωτία

Ντεμπούτο 13χρονου στην Σέλτικ U20!

Με τους… μεγάλους τα έβαλε ο Καραμόκο Καντέρ Ντεμπελέ που συμμετείχε για πρώτη φορά στην ομάδα της Σέλτικ κάτω των 20 ετών και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Βρίσκεται στην αρχή της εφηβείας του και όπως όλα δείχνουν μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας. Ο λόγος για τον 13χρονο Καραμόκο Καντέρ Ντεμπελέ ο οποίος χθες βράδυ σημείωσε την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Σέλτικ στην κατηγορία κάτω των 20 σε τουρνουά στο Δουβλίνο.

inner

Ο μικρός Ντεμπελέ εκμεταλλεύτηκε την απουσία πολλών ποδοσφαιριστών λόγω των κλήσεων στις εθνικές ομάδες και μάλιστα –παρότι ο μικρότερος στον αγωνιστικό χώρο- δεν έδειξε καθόλου να βρίσκεται εκτός κλίματος.
Αντίθετα, -όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ του συλλόγου- «μπήκε αλλαγή στο 81’ και προσαρμόστηκε αμέσως στο παιχνίδι της ομάδας».

inner

Οι ψίθυροι για ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και να κάνουν τους φίλους της Σέλτικ να ανησυχούν. Όμως οι γονείς του νεαρού Ιβοριανού επιθετικού δείχνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στην Σκοτία.

inner

Για την ιστορία και τα στατιστικά, να αναφέρουμε πως η Σέλτικ επικράτησε 3-1 της Χαρτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x