Κύπελλο Ελλάδας

Ντεμπούτο για πέντε στον Ολυμπιακό με Λεβαδειακό

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό. Πέντε από τις φετινές μεταγραφές θα κάνουν ντεμπούτο, ανάμεσά τους κι ο Τουρέ.

Άλλος Ολυμπιακός με Λεβαδειακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποφεύγει έως τώρα να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», αναμένεται να προβεί σε «λίφτινγκ» στο αρχικό σχήμα κόντρα (27/09, 21:30) στους Βοιωτούς για το Κύπελλο.

Μάλιστα, οι φίλοι των Πειραιωτών που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη και όσοι παρακολουθήσουν το ματς τηλεοπτικά, θα δουν πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι να κάνουν ντεμπούτο, όπως αναφέρεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Συγκεκριμένα οι Σα, Ναουέλ, Μασούρας, Γκιγέρμε αναμένεται να είναι βασικοί, ενώ ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος υπέγραψε λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών και βρίσκεται πιο πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας, διότι είχε μείνει χωρίς ομάδα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Ιβοριανός.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κούτρης, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του από τον Τσιμίκα, θα είναι αριστερά, Μιράντα-Σισέ στο κέντρο της άμυνας, ο Μασούρας δεξιά. Γκιγέρμε και Νάτχο στον άξονα. Ναουέλ και Βρουσάι θα είναι στα «φτερά». Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να είναι ο Φετφατζίδης ο play maker των «ερυθρόλευκων» και ο Χασάν, που χάρισε το τρίποντο στους Πειραιώτες κόντρα στον Πανιώνιο με γκολ λίγο πριν το φινάλε, θα βρεθεί στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x