Stoiximan Super League

Ντεμπούτο μετ’ εμποδίων για Μοράις

Με πέντε απουσίες και ερωτηματικά, καθώς ο Σιμόες πονάει και ο Γιόχανσον δύσκολα θα παίξει, υποδέχεται απόψε η ΑΕΚ τον Πανιώνιο, στο πρώτο παιχνίδι του Μοράις στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Αλλιώς θα ήθελε ο Ζοσέ Μοράις να είναι το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία απόψε υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πατίτο, Χριστοδουλόπουλο, Γκάλο αλλά και τους τραυματίες Βάργκας και Λέσκοτ.

Την ίδια στιγμή, αμφίβολοι είναι οι Γιόχανσον (που ταλαιπωρείται από ίωση) και Σιμόες (αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις) και δεν είναι ετοιμοπόλεμοι.

Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα, η «Ένωση» δεν έχει περιθώρια για (βαθμολογικές) απώλειες, από τη στιγμή που βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή και θα παλέψει για να πάρει το τρίποντο απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα αγωνιστούν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Ντίντακ.

Ως αμυντικό χαφ παίξει ένας εκ των Γιόχανσον ή Σιμόες, με τους ΑΡαβίδη, Μάνταλο, Μπακασέτα και Πλατέλλα να παίρνουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x