Κύπρος

Ντεμπούτο Τιμούρ με «εξάρα»

Με σκορ 6-2 επικράτησαν οι πρωταθλητές Κύπρου της Πάφου, ξεσπώντας για τον αποκλεισμό από την Αστάνα, στο ντεμπούτο του Κετσπάγια – Σκόραρε δις ο Καβενάγκι.

Με τον καλύτερο τρόπο, έκανε ντεμπούτο ο Τιμούρ Κετσπάγια, που αντικατέστησε τον Ντομίνγκος Πασιένσια, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο προσεχής αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League, έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, με σκορ 6-2. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Βινίσιους και Καβενάγκι , μέσα σε 15 λεπτά συμμετοχής, από ένα οι Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης.

Το σκορ άνοιξε ο Βινίσιους με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλαμπίδη στο 32ο λεπτό. Η ισοφάριση ήρθε επτά λεπτά αργότερα από σφάλμα του Βάτερμαν σε σουτ του Νταμάχου, αφού ο πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ, δεν μπόρεσε να αποκρούσει σωστά. Ο Ντε Βινσέντι όμως έδωσε και πάλι προβάδισμα με κεφαλιά στο 41ο λεπτό, μετά από σέντρα του Χαραλαμπίδη.

Στο 61ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι, ανταπέδωσε την ασίστ στον Χαραλαμπίδη που με σουτ έκανε το 3-1, ενώ το 4-1 ήρθε και πάλι από τον Βινίσιους από πάσα του Αλεξάνδρου. Στο 85’ ο Καβενάγκι με τακουνάκι έκανε το 5-1, ενώ στο φινάλε ο Αργεντινός διαμόρφωσε το τελικό 6-2 από ασίστ του Βάντερ, κάνοντας το τέλειο ντεμπούτο. Το 5-2 είχε γράψει στο 88’ ο Γκριγκλάβα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Αστίθ, Μοράις, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Μακρίδης (58΄ Αμορίν), Βινίσιους, Ντε Βινσέντι (75΄ Καβενάγκι), Βάντερ, Χαραλαμπίδης, Πιατκόφσκι (69΄ Πιέρος)

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x