Ιταλία

«Ντέρμπι» Μανωλά - Παπασταθόπουλου για την άμυνα της Γιουβέντους!

Ελληνικό «άρωμα» φαίνεται πως θα αποκτήσει η άμυνα της Γιουβέντους, καθώς εκτός από τον Κώστα Μανωλά στο μυαλό των διοικούντων της Γιουβέντους υπάρχει και το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου!

Οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν και ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα έχοντας στο «στόχαστρο» τους δύο Έλληνες στόπερ!

Η «Μεγάλη Κυρία» αναζητά τον αντικαταστάτη του μέχρι χθες «βράχου» της άμυνάς της, με πρώτο στόχο τον Κώστα Μανωλά. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, του οποίου η μεταγραφή στη Ζενίτ φαινόταν «τελειωμένη» την προηγούμενη εβδομάδα δίχως όμως να ολοκληρωθεί, είναι η πρώτη επιλογή, η περίπτωσή του ωστόσο παρουσιάζει δυσκολίες.

«Ο Μανωλάς και ο Ναϊνγκολάν είναι οι δύο παίκτες μας που δεν πρόκειται να φύγουν με τίποτα» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της Ρόμα Τζέιμς Παλότα. Οι απαιτήσεις των «τζαλορόσι» υπερβαίνουν τα 30 εκατομμύρια και η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη.

Όπως μεταδίδουν τα Ιταλικά Μέσα όμως και συγκεκριμένα η έγκυρη Gazzetta dello Sport, στο μυαλό των διοικούντων της «Juve» βρίσκεται και ένας άλλος Έλληνας. Ο λόγος για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Το συμβόλαιο του 29χρονου με τη Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το 2018, καθώς η ανανέωσή του προχώρησε και θεωρείται μία εξαιρετική και άκρως συμφέρουσα επιλογή.

Το άρθρο αναφέρει πως στα γραφεία της Γιουβέντους διεξάγεται ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο Ελλήνων στόπερ που αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της εθνικής Ελλάδος, για το ποιος θα αποτελέσει τον αντι- Μπονούτσι.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x