Stoiximan Super League

Ντέρμπι πριν το ντέρμπι η ΑΕΚ

Η αναγκαιότητα της ΑΕΚ για νίκη απόψε απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» για να πλησιάσει κι άλλο στην πεντάδα βάζει στην αναμονή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το πλάνο του Χιμένεθ.

Νίκη για να πλησιάσει σε απόσταση βαθμού από την πεντάδα θέλει η ΑΕΚ απόψε απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κι ενώ οι φίλαθλοι της «Ένωσης»… εξαφανίζουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κουραστεί να επισημαίνει στους παίκτες του πως προέχει το αποψινό ματς.

Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να έχει καταλήξει στη διάταξη, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πώς αυτή θα… επανδρωθεί. Εγκαταλείπει το πείραμα του 3-5-2 που δεν πέτυχε δημιουργικά στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και επαναφέρει το 4-4-1-1. Δεδομένη είναι μόνο η πεντάδα των μετόπισθεν, με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Γκάλο και Ντίντακ στα άκρα της άμυνας και Βράνιες-Λαμπρόπουλο στόπερ. Από εκεί και πέρα, στις δοκιμές το δίδυμο στο κέντρο απάρτιζαν Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς, με τον Σιμόες να μένει εκτός, προφανώς σε αναζήτηση ενός πιο επιθετικογενούς σχήματος. Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει Μάνταλο αριστερά, Χριστοδουλόπουλο δεξιά και τον Αραούχο να κινείται πίσω από τον Πέκχαρτ. Ένα εναλλακτικό σχέδιο θέλει τον Μάνταλο ως επιτελικό, τον Βάργκας στο ένα άκρο και έναν εκ των Πέκχαρτ ή Αραούχο στην κορυφή.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα, καθώς και ο Πατίτο που ταλαιπωρείται από φλεγμονή σε δάχτυλο του ποδιού.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ανέστη, Μπάρκα, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Βράνιες, Μπακάκη, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Πέκχαρτ, Μπακασέτα, Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x