Stoiximan Super League

Ντέρμπι στην Τούμπα, ματς ψυχολογίας για Ολυμπιακό

Το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συγκεντρώνει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, ενώ νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα. «Δυνατό» ματς και στην Ξάνθη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Από μία ο «Δικέφαλος του Βορρά» που προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και από την άλλη οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη που έχουν καταφέρει να κάνουν όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί τους.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τη μεσοβδόμαδη γκέλα με τη Βίντι στο Europa League.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θα μπουν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος στην Τούμπα, ίσως και με άγνοια κινδύνου λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, και θα ψάξουν το καλύτερο δυνατό απότέλεσμα απέναντι στους γηπεδούχους.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού

Δύο ώρες νωρίτερα, ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση (με 2-0) στο Λουξεμβούργο κόντρα στη Ντουντελάνζ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγώνες χωρίς «τρίποντο» στη Σούπερ Λίγκας. Αντίπαλός του ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού

Ξεχωριστό ενδιαφέρον, ωστόσο, θα έχει και το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Ακρίτες έχουν μία καλή σε γενικές γραμμές πορεία φέτος, ενώ οι Ηπειρώτες φαίνεται πως ψάχνουν ακόμα τα πατήματά τους.

Το πρόγραμμα της 8η αγωνιστικής

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-0
Λαμία-Λεβαδειακός 3-2

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-2
Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΑΕΚ-Άρης 4-0

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ 1)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 2)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports 1)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (16:00, ΕΡΤ 1)
Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17:15, Novasports 1)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:00, ΕΡΤ 1)
Λεβαδειακός-ΑΕΛ (19:30, Novasports 2)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (17:15, Novasports 2)
Άρης-Ολυμπιακός (19:00, ΕΡΤ 1)
ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (19:30, Novasports 1)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x