Αγγλία

«Ντέρμπι του Μάντσεστερ» για το σπάσιμο της ρήτρας των 190 εκ. του Νεϊμάρ

Το ποσό της ρήτρας των 190 εκ. του Νεϊμάρ προκαλεί ζαλάδα. Όμως σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, Σίτι και Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσουν μάχη για την απόκτηση του παίκτη και το σπάσιμο της ρήτρας.

Την ώρα που ο Νεϊμάρ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ θέλει διακαώς να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ μπαίνουν σφήνα και ετοιμάζονται να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», τόσο η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Μάντσετσερ Σίτι, έχουν βάλει πλώρη για την απόκτηση του παίκτη και αμφότερες είναι διατεθειμένες να σπάσουν ακόμα και τη ρήτρα των 190 εκ. που έχει ο παίκτης.

Πάντως σύμφωνα με τη «Sun», η Μάντσεστερ Σίτι έχει ένα προβάδισμα λόγο της παρουσίας του Γκουαρδιόλα να τραβήξει τον παίκτη προς το «Έτιχαντ», ενώ καθοριστικό για το αν θα μπορέσει η Γιουνάιτεντ να «χτυπήσει» τη γειτόνισσα της στο «κόλπο» για τον Νεϊμάρ θα παίξει το αν θα βγουν ή όχι οι «κόκκινοι διάβολοι» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια, ενώ αποτελούν διαπραγματευτικά ατού στις συνομιλίες του Βραζιλιάνου επιθετικού με τη Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

inner

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x