Euro 2016

Ντεσάν: «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των Γάλλων αλλά τους δίνουμε χαρά»!

Στην αγάπη που εισπράττει τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του από τους συμπατριώτες τους στάθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν. «Ήταν σπουδαίο βράδυ», είπε για την πρόκριση επί της Γερμανίας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν. Ο τεχνικός των «τρικολόρ» χαρακτήρισε σπουδαίο το βράδυ της νίκης κόντρα στους Γερμανούς ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη που εισπράττει η ομάδα του.

«Είχαμε χρόνια να νικήσουμε την Γερμανία γι’αυτό ήταν σπουδαίο το σημερινό βράδυ αλλά και πολύ δύσκολο. Το πιο σημαντικό βήμα είναι πάντα το επόμενο, που σε αυτή την περίπτωση είναι και το τελευταίο.
Δεν έχουμε παίκτες με πολλές συμμετοχές σε διεθνές επίπεδο αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Η ομάδα είναι πολύ αγαπητή και αυτό φαίνεται. Το κάναμε μαζί με τον κόσμο, ποτέ δεν υποχωρήσαμε. Μπορεί να μην μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των Γάλλων όμως τους δίνουμε χαρά.

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να μιλήσω για το ότι η Πορτογαλία έχει περισσότερες μέρες ξεκούρασης, εξ αρχής ήταν έτσι το πρόγραμμα. Πιστεύω πως στον τελικό θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x