Champions League

Ντι Φραντσέσκο: «Οι τακτικές πάνε περίπατο όταν δεν μπορείς να αλλάξεις μια απλή πάσα»

«Καρφί» προς τους παίκτες του πέταξε ο Εουσέσμπιο Ντι Φραντσέσκο, ενώ υποσχέθηκε μια τελείως διαφορετική εικόνα στον επαναληπτικό της Ρόμα κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Ολίμπικο».

Ο Εουσέσμπιο Ντι Φραντσέσκο απέφυγε να σχολιάσει για το σχήμα με τους τρεις στόπερ και άφησε αιχμές για την εικόνα των παικτών του. Αφού τόνισε πως άπαντες στη Ρόμα δεν πρέπει να σκέφτονται τον τρομερό τρόπο που ήρθε η πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα τόνισε πως η ομάδα του θα έχει διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ στο «Ολίμπικο»

«Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να μιλάμε για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Πουλούσαμε φθηνά την μπάλα και χάναμε όλες τις μονομαχίες στο ξεκίνημα. Αν δεν πιστέψεις, τίποτα δεν μπορεί να συμβεί. Οι τακτικές πηγαίνουν περίπατο αν δεν μπορείς να κρατήσεις την μπάλα και να αλλάξεις μια απλή πάσα. Όλα τα έκαναν όταν χάναμε την μπάλα. Σήμερα η ομάδα έχασε αρκετή από την αυτοπεποίθησή της και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί άσχετα με το πόσα γκολ δεχτήκαμε. Θα δείτε μια διαφορετική Ρόμα στον επαναληπτικό», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x