Champions League

Ντι Μαρία: «Δεν με άφησαν να έχω τον καλύτερο μου χρόνο στην Μάντσεστερ»

Με αφορμή την επιστροφή του στο Μάντσεστερ για το ματς της Παρί κόντρα στη Γιουνάιτεντ για το Champions League, ο Ντι Μαρία μίλησε για όσα βίωσε στο «Ολντ Τράφορντ» ως παίκτης της αγγλικής ομάδας.

Ο εξτρέμ της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία, μίλησε για τα όσα έζησε στο Μάντσεστερ με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του ως ο αντίπαλος πλέον της Γιουνάιτεντ. Εξηγώντας τους λόγους της σύντομης και κακής πορείας του στην Αγγλία.

Μόλις μια σεζόν κατάφερε να στεριώσει στο Νησί με την φανέλα της Γιουνάιτεντ, ο ακραίος επιθετικός. Ήταν η σεζόν 2014-15 και με τον Λουίς Φαν Χαλ στον πάγκο, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» απέκτησαν τον Αργεντινό σταρ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν και οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα την πρόωρη μεταγραφή του έναντι 60 εκατομμυρίων στην Παρί.

Συγκεκριμένα στάθηκε στην κακή σχέση που υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο και τον τότε κόουτς και πως γενικά ήταν κακή περίοδος για την καριέρα του. Ρίχνοντας όμως ευθύνες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έμεινα μόνο έναν χρόνο. Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου ή δεν με άφησαν να έχω τον καλύτερο μου χρόνο εκεί».

Με δεδομένες τις απουσίες τον Νέιμαρ, Καβάνι για τους Παριζιάνους ο Ντι Μαρία θα πρέπει να φανεί αντάξιος να καλύψει το κενό τους, δίνοντας μια μορφή απάντησης σε όλη την Γιουνάιτεντ. Το ραντεβού των δύο ομάδων είναι για τις 12/2, με ώρα έναρξης στις 22:00.

Επιμέλεια: Γιάννης Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x