Πορτογαλία

Υπογράφει στην Μπενφίκα ο Ντι Μαρία!

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με την Μπενφίκα, καθώς οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία για την επιστροφή του.

Παίκτης της Μπενφίκα θα πρέπει να θεωρείται ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους «αετούς» για τη μεγάλη επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Record», τις τελευταίες ώρες διευθετήθηκαν και κάποιες λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν και το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις. Μάλιστα, προκειμένου να τον κάνει δικό της, η ομάδα της Λισαβόνας φαίνεται πως έδωσε και τις εγγυήσεις που ήθελε ο Αργεντινός εξτρέμ, οι οποίες είναι πέρα από τη διεκδίκηση όλων των εγχώριων διοργανώσεων, μία καλή πορεία στο επόμενο Champions League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε και ο Νίκολας Οταμέντι, με τον οποίο ο Ντι Μαρία είναι συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Πέραν αυτού, υπήρξε και μία ανησυχία για τους πολλούς τραυματισμούς που είχε, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής και θρύλος της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα δεν ήθελε να χάσει τέτοια ευκαιρία. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διάρκειας ενός έτους.

Τη περσινή σεζόν, ο Ντι Μαρία κατέγραψε 40 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους, μετρώντας οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x