Stoiximan Super League

Ντίντακ: «Μένουμε με την πικρή γεύση»

Πικρή γεύση αφήνει στον Ντίντακ Βιλά η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, που αφήνει την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης και του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Πικρή γεύση αφήνει στον Ντίντακ Βιλά η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, που αφήνει την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης και του εισιτηρίου που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και μένουμε με την πικρή γεύση. Τώρα θα κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά και τα προκριματικά του Europa League», ανέφερε αρχικά.

Για το ποια ομάδα αξίζει την 1η θέση: «Προφανώς και θα προτιμούσα να είναι η ΑΕΚ αυτή, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, νομίζω ο Παναθηναϊκός. Ήταν αυτός που μας κέρδισε, είχε την ίδια βαθμολογία με εμάς, άρα νομίζω το δικαιούται».

Για τη διαδικασία των play off και τα συνεχόμενα ματς: «Είναι πολύ δύσκολο να έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Εμείς προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλα τα παιχνίδια τα πάντα και αν και κουρασμένοι, παίζαμε για να κερδίσουμε. Μένουμε με την ικανοποίηση ότι κατακτήσαμε το κύπελλο».

Για τον τελικό του Champions League: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η τύχη ευνόησε τη Ρεάλ, οπότε συγχαρητήρια στη Ρεάλ».

«Σε συλλογικό επίπεδο, η ομάδα προερχόταν από τη β’ Εθνική, υπήρχαν νέοι παίκτες στο ρόστερ και δεν γνωριζόμασταν. Όμως καταφέραμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Όσο προσωπικά, είχα πάνω από 30 συμμετοχές και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της», ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα και πως το κρίνει την πρώτη του σεζόν, σχολίασε: «Όταν ήρθα ήταν ένα άγνωστο πρωτάθλημα για μένα. Στην πορεία κατάλαβα ότι υπήρχαν 6 ομάδες που ανταγωνίζονται. Είμαι χαρούμενος που ήμουν βασικός και κατάφερε η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x