Αγγλία

Ντιέγκο Κόστα: «Έκανα τα πάντα για να γυρίσω στην Ατλέτικο»

Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε πως οι προσπάθειές του για επιστροφή στην Ατλέτικο το προηγούμενο καλοκαίρι προκάλεσαν κόντρα με τον Αντόνιο Κόντε.

Όλον τον χειμώνα οι Άγγλοι ασχολούνταν με το αν ο Ντιέγκο Κόστα θα αφήσει την Τσέλσι για τα εκατομμύρια των Κινέζων. Ο Ισπανός εν τέλει παρέμεινε στο Λονδίνο, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά αυτή τη σεζόν που ψάχτηκε για να φύγει, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι υπήρχε το θέμα επιστροφής του στην Μαδρίτη και την Ατλέτικο.

Η μεγάλη επιστροφή δεν έγινε ποτέ, όμως σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», η πιθανότητα να έπαιρνε μεταγραφή στους «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτή που προκάλεσε ρήγμα στην σχέση του με τον… φρέσκο τότε Αντόνιο Κόντε.

«Έκανα τα πάντα για να επιστρέψω στην Ατλέτικο το προηγούμενο καλοκαίρι. Δεν θα ξαναπροσπαθήσω έτσι για να γυρίσω. Ο Κόντε είχε μόλις έρθει στην ομάδα. Η σχέση μου μαζί του δεν ξεκίνησε καλά καθώς με το που ήρθε του είπα πως θέλω να πάω στην Ατλέτικο. Τσαντίστηκε, σχεδόν δεν με κοίταξε. Όταν η Ατλέτικο δεν με περίμενε, αναγκάστηκα να πάω σε αυτόν με την “ουρά στα σκέλια” για να του μιλήσω».

Ο Ντιέγκο Κόστα αγωνίστηκε στους «ροχιμπλάνκος» απ’ το 2010 έως το 2014, τους οποίους όπως παραδέχτηκε έχει ψηλά: «Στην Ατλέτικο ξέρουν ότι τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Εκεί έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου».

Από εκεί και πέρα, ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνική ομάδας της Ισπανίας για τα ματς με το Ισραήλ (προκριματικά Μουντιάλ 2018) και τη Γαλλία (φιλικό), μίλησε για τα… περιβόητα μαθήματα κινεζικών!

«Δεν έμαθα αγγλικά, αλλά θα μάθω κινέζικα! Τα πάντα μπορούν να συμβούν στη ζωή, είμαι καλά στην Τσέλσι, αλλά δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν».

Επιμέλεια: Γιάννης Πολιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x