Stoiximan Super League

Ντιγκινί: «Αστειευόμαστε μεταξύ μας για το πρωτάθλημα»

Ο Νικολά Ντιγκινί απολαμβάνει την πρωτιά του Ατρομήτου και παρότι αστειεύεται με τους παίκτες του για κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται πως κάνει… κρυφές σκέψεις.

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι από τους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας του πρωτοπόρου Ατρομήτου. Και παρότι τονίζει πως στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα, δεν κρύβει πως στα αποδυτήρια γίνονται συζητήσεις μεταξύ περισσότερο αστείου αλλά ίσως και σοβαρού για τον τίτλο.

«Είναι υπέροχο που είμαστε πρώτοι και πραγματικά το απολαμβάνουμε. Είναι όμως ακόμη νωρίς. Όταν κερδίζεις διαρκώς, θέλεις να συνεχίσεις έτσι. Δεν σκέφτεσαι καθόλου την ήττα. Αστειευόμαστε μεταξύ μας ότι μπορούμε να βγούμε πρώτοι, είναι ωραίο να είσαι στην κορυφή και κάθε εβδομάδα που παραμένουμε πρώτοι το απολαμβάνουμε, αλλά αντικειμενικά δεν είναι αυτός ο στόχος μας», ανέφερε ο 29χρονος Γάλλος φορ στη Live Sport.

Όσο για τη συμβολή του Νταμίρ Κάναντι στην πορεία του Ατρομήτου είπε: «Είναι πολύ σοβαρός και αυτό ζητά κι από μας: σοβαρότητα και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε. Το απαιτεί σε καθημερινή βάση, δεν θέλει να χαλαρώνουμε έπειτα από μια νίκη, αλλά να δουλεύουμε το ίδιο. Μας επαναλαμβάνει διαρκώς ότι έχουμε έναν στόχο κι ένα όνειρο και πρέπει να ακολουθούμε πάντα το δικό μας πλάνο».

Τέλος, για την τριάδα αγώνων με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που ακολουθεί επισήμανε: «Δεν ξέρω αν θα μείνουμε αήττητοι και σε αυτά τα ματς, αλλά σίγουρα θα το παλέψουμε. Με Ολυμπιακό και ΑΕΚ θα ήμασταν ευχαριστημένοι και με ισοπαλία, αλλά νικήσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x