Ιταλία

Ανανεώνει μέχρι το 2022 ο Ντιμπάλα! (video)

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ της Γιουβέντους και του Πάολο Ντιμπάλα με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που κρατούσαν μακριά τον Πάολο Ντιμπάλα και τη Γιουβέντους διευθετήθηκαν και έτσι τις προσεχείς ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Μετά από μία βραδιά σαν βασιλιάς απέναντι σε μία ομάδα που τον παρακολουθεί στενά και ονειρεύεται να τον δει να αγωνίζεται με τα χρώματά της (Μπαρτσελόνα), ο Αργεντινός επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο που θα του χαρίζει βασιλικές ετήσιες απολαβές.



Η συμφωνία με τη «Μεγάλη Κυρία» θεωρείται δεδομένη και προβλέπει παράταση του υπάρχοντος συμβολαίου, το οποίο υπογράφτηκε το 2015 και έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020, έως τον Ιούνιο του 2022, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ιταλία, ο μέγιστος χρόνος είναι τα πέντε χρόνια.

Ο 23χρονος θα βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται πλέον κατά επτά με επτάμιση εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον «ήρωα» του πρώτου προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα στο «Stadium» του Τορίνο να καρπώνεται όσα και ο συμπατριώτης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x