Ισπανία

Ντιμπάλα: «Και κολυμπώντας στην Μπαρτσελόνα!»

Κολυμπώντας θα πήγαινε στην Ισπανία για να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα ο επιθετικός της Παλέρμο, Πάουλο Ντιμπάλα, αν δεχόταν πρόταση από τους Καταλανούς, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και κολυμπώντας, θα πήγαινε ο Πάουλο Ντιμπάλα, αν του ερχόταν πρόταση από τους «μπλαουγκράνα».

Ο επιθετικός της Παλέρμο έχει βγάλει... μάτια τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 12 γκολ σε 24 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, με αρκετούς μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να έχουν στρέψει το βλέμμα τους πάνω του.

Πρώτη και καλύτερη που ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό Ιταλό ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Λουίς Φαν Χάαλ να τον έχει αρκετό καιρό στη λίστα του, όμως από κοντά τον παρακολουθούν επίσης Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Ο 21χρονος, ωστόσο πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεχόταν πρόταση από τους Καταλανούς, τότε θα πήγαινε στη Βαρκελώνη... κολυμπώντας!

«Αν θα ήθελα μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα; Θα κολυμπούσα μέχρι τη Βαρκελώνη αν μου ερχόταν πρόταση. Δεν θα έχανα καν χρόνο για να βάλω το μαγιό μου, το μόνο που θα ήθελα θα ήταν να διασχίσω τη Μεσόγειο όσο το δυνατόν γρηγορότερα», ήταν τα λόγια του άσου της Παλέρμο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x