Champions League

Ντιμπάλα: «Μοναδικό το να σκοράρω εναντίον του Κασίγιας»

Έτοιμος για τον δεύτερο αγώνα της Γιουβέντους με την Πόρτο είναι ο Πάολο Ντιμπάλα ο οποίος θεωρεί μοναδικό το να πετύχει γκολ ενάντια στον Ίκερ Κασίγιας.

Την επιθυμία του να σκοράρει απέναντι σε έναν τερματοφύλακα όπως ο Ίκερ Κασίγιας, εξέφρασε ο επιθετικός της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντινός άσος, που στην εκτός έδρας νίκη της «μεγάλης κυρίας» με σκορ 2-0 ενάντια στην Πόρτο δεν σκόραρε, μίλησε για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει απέναντι στον Ισπανό πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης άλλα και το «όνειρο» της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Φυσικά και θα ήθελα να σκοράρω εναντίον του. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, και το να σκοράρω ενάντια σε έναν τερματοφύλακα σαν αυτόν θα είναι μοναδικό. Η νίκη με την Πόρτο μας έδωσε ηρεμία καθώς τώρα έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά η αλήθεια είναι πως (η Πόρτο) είναι καλή ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι μας έκαναν δύσκολη τη ζωή μέχρι που σκοράραμε», είπε και στη συνέχεια αναφερόμενος στο κλειδί της προσεχούς αναμέτρησης υποστήριξε:

«Τα εκτός έδρας γκολ που πετύχαμε θα είναι το κλειδί, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Ο Σοάρες στο πρώτο ματς μας προκάλεσε πονοκέφαλο. Για να προκριθούμε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ονειρευόμαστε το Τσάμπιονς Λίγκ αλλά θα πρέπει να περάσουμε διάφορες παγίδες. Η Πόρτο είναι η επόμενη».


Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x