Ιταλία

Ντιμπάλα, πιστός στη «Μεγάλη Κυρία»

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δηλώνει ικανοποιημένος από την παραμονή του στην Γιουβέντους, ενώ μίλησε και για τη συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα εξέφρασε για ακόμα μία φορά την αφοσίωσή του στην Γιουβέντους, δηλώνοντας άγνοια για όσα βγήκαν στην δημοσιότητα περί ένταξής του στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Γιουβέντους, νιώθω άνετα εδώ. Γνωρίζω τη σημασία του αριθμού της φανέλας μου (νο10) ο οποίος έχει μακρά παράδοση στην ιστορία της ομάδας και θα παίζω εδώ για όσο θα με θέλουν» δήλωσε ο νεαρός επιθετικός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο ποδοσφαιριστής των μπιανκονέρι τόνισε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Καταλανών: «Δεν ξέρω αν με ήθελαν, θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο. Δεν μου είπαν τίποτα σχετικό. Το μόνο που μου είπε ο σύλλογος (σ.σ. η Γιουβέντους) είναι ότι θέλουν να είμαι μέρος των πλάνων τους για πολύ καιρό, και ήμουν πολύ χαρούμενος που άκουσα κάτι τέτοιο».

Ο Ντιμπάλα ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Μέσσι στην εθνική Αργεντινής: «Είναι εκπληκτικό, αλλά ειλικρινά είναι διαφορετικό το επίπεδο των συλλόγων και αυτή τη στιγμή παίζουμε σε αντίπαλες ομάδες» ενώ .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x