Γενικά

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Νίκησε την πρωτοπόρο Ριέκα με πέναλτι στο 95' και πλησίασε την κορυφή η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Μεγάλη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με τη Ριέκα, χάρη σε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 95', πήρε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βάζοντας φωτιά στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος!

«Φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο του κροατικού πρωταθλήματος έβαλε η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Conference League, Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Η ομάδα του Τζακίροβιτς πανηγύρισε σημαντικότατη νίκη με 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι της με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ριέκα, χάρη σε ένα πέναλτι που πήρε στις καθυστερήσεις (90’+5’) και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπρόντιτς!

Έτσι, η Ντινάμο μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας μάλιστα δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η δεύτερη Χάιντουκ, έχει έναν βαθμό λιγότερο από τη Ριέκα και δύο περισσότερους από την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Η Ντινάμο ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά η Ριέκα ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη στο 48’, με τον Μάριτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Ζάγκρεμπ δημιούργησε φάσεις, παίρνοντας την σπουδαία για εκείνη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπρόντιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι!



Να θυμίσουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 7/3 στην κροατική πρωτεύουσα, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (14/3) στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x