Stoiximan Super League

Ντοναρούμα στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Κάναμε καλές επιλογές εγώ και ο Λεάλι»

Δικαιωμένος για την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι, αποδεχόμενος την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης νιώθει ο Αντόνιο Ντοναρούμα όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για τον Λεάλι του Ολυμπιακού.

Ευχαριστημένος από την έως τώρα παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολής είναι ο Αντόνιο Ντοναρούμα (αδερφός του Τζανλουίτζι της Μίλαν), όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Μάνο Σπανόπουλο.

«Ήταν μια πολύ σωστή απόφαση», σχολίασε ο Ιταλός πορτιέρο και μίλησε παράλληλα για τον Νικόλα Λεάλι του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει επικοινωνία και τον Ορέστη Καρνέζη που φοράει τη φανέλα της Ουντινέζε.

Αρχικά, μίλησε για το γεγονός ότι έχει περάσει από τη Μίλαν, όπου αγωνίζεται βασικός ο αδερφός του αυτήν την περίοδο. «Ήμουν και εγώ στη Μίλαν, είμαι εννέα χρόνια μεγαλύτερος. Ο αδερφός μου μένει και μόνος του στο σπίτι πλέον. Μέχρι πρόσφατα έμενε μαζί με άλλους παίκτες της Μίλαν. Μιλάμε συνέχεια. Και μετά τις προπονήσεις και μετά τους αγώνες και λέμε τι έχει συμβεί. Ενδιαφέρεται πάρα πολύ για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα», ανέφερε ο πορτιέρο του Αστέρα.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Είχα άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τζένοα και είχα και προτάσεις από καλές ομάδες της Serie Β. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή όμως και να παίξω σε ομάδα ανταγωνιστική, όμως, της πρώτης κατηγορίας. Ήταν μια πολύ σωστή απόφαση το να έρθω στον Αστέρα. Είμαι καλά εδώ, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Ήξερα ότι η ομάδα παίζει για την Ευρώπη, αυτός ήταν ο στόχος μας και φέτος. Θέλουμε πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε ο Αντόνιο Ντοναρούμα.

Για τον Νικόλα Λεάλι που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Γιουβέντους είπε: «Τον γνωρίζω, επικοινωνούμε συχνά. Είναι κι αυτός ευχαριστημένος που έχει την ευκαιρία εδώ να δείξει τι αξίζει. Έκανε και ο Λεάλι μια καλή επιλογή», σχολίασε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Για την παρουσία του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε είπε: «Είναι πολύ θετικός. Είναι για περισσότερο του επτά (σ.σ. συνηθίζουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι να βάζουν επτά στους τερματοφύλακες που κάνουν καλή απόδοση)».

Για τους τερματοφύλακες που έχει ξεχωρίσει στην Ελλάδα: «Υπάρχουν αρκετοί καλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Έχω ξεχωρίσει της ΑΕΚ και του Πανιωνίου».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν έχει δει τον προπονητή του, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, να αγωνίζεται: «Τον γνωρίζω καλά. Έχω δουλέψει μαζί του στις προπονήσεις της Μίλαν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x