Stoiximan Super League

«Ντόπες» Σάββα στου Ρέντη: «Να παίξετε αντρίκεια στη Λεωφόρο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέλαβε να προετοιμάσει ψυχολογικά για τη Λεωφόρο τους παίκτες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι «αιωνίων».

Ένα ντέρμπι έχει πάντα ιδιαιτερότητες και σίγουρα η επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που δεν απαιτεί μόνο αγωνιστική, αλλά και πνευματική ετοιμότητα.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του, όσο και άνθρωποι γύρω από την ομάδα που έχουν ζήσει τα ντέρμπι, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, έχουν αναλάβει αυτό το έργο.

«Φροντιστήριο» κάνει στους νέους παίκτες, που θα πάρουν για πρώτη φορά γεύση από ντέρμπι «αιωνίων», ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ έχει διαδοχικά τετ-α-τετ με παίκτες και χθες τα είπε με τους Ρομαό, Οτζίτζα και Κούτρη ζητώντας τους να παίξουν αντρίκεια στη Λεωφόρο, να μην επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα και να βγάλουν την ποιότητά τους στο χορτάρι χωρίς να υπολείπονται των αντιπάλων τους σε πάθος και τσαμπουκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x