Stoiximan Super League

Ντόστανιτς: «Μας βγήκε η τακτική που ακολουθήσαμε»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Λεβαδειακού ακολούθησαν την τακτική που είχαν αποφασίσει και τους βγήκε, απέδωσε τη νίκη επί του Παναιτωλικού ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως έκαναν καλή εμφάνιση κόντρα σε μία καλή ομάδα και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αφού ανταποκρίθηκαν σωστά στην απραξία των τριών εβδομάδων και θεωρεί πως από ένα δικό τους λάθος μπήκαν οι αντίπαλοι στο ματς.

Αναλυτικά: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, πήραμε τρεις βαθμούς για μας που ήταν το ζητούμενο. Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε στα τελευταία 30’.

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι τακτικά, έκαναν οι παίκτες αυτό που είχαμε συζητήσει και για αυτό τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια, γιατί, για ένα μεγάλο διάστημα, δεν παίξαμε και δεν ξέραμε σε τι κατάσταση θα είμαστε. Λίγοι γνωρίζουν ότι είχαμε τον Μάντζιο άρρωστο από ίωση, αλλά έπαιξε και έβγαλε όλο το ματς και αυτό δείχνει πόσο μονιασμένη ομάδα είμαστε.

Το μόνο μελανό σημείο ήταν το λάθος που κάναμε και βάλαμε τον αντίπαλο πάλι στο παιχνίδι. Αυτό θα το δουλέψουμε και πιστεύω στους παίκτες και την ομάδα.

Δεν γνωρίζω κάτι για τον τραυματισμό του Μπελγκαζουανί, θα δούμε τη Δευτέρα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι, θα δείξει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x