Stoiximan Super League

Ντουρμάζ: «Έτοιμος να επιστρέψω»

Την άμεση επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του προανήγγειλε ο Τζίμι Ντουρμάζ, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών για να πανηγυρίσει με τους παίκτες του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα.

Την ικανοποίησή του για την γρήγορη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Τζίμι Ντουρμάζ με δηλώσεις του στη Nova.

Ο 26χρονος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε για την αποθεραπεία του, τονίζοντας πως νιώθω καλά, ενώ κάλεσε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο ματς με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να πανηγυρίσουν από τώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τον τραυματισμό του: «Κανείς δεν περίμενε πως θα επέστρεφα τόσο σύντομα, όμως νιώθω καλά το γόνατό μου, δεν αισθάνομαι πως έχω κάποιο πρόβλημα. Έχω επιστρέψει από τη δευτέρα στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Βήμα βήμα προχωράμε για να δούμε πώς θα πάει».

Για το πότε θα επιστρέψει: «Δεν ξέρω ακριβώς. Πάντως, νιώθω πολύ καλά στις προπονήσεις. Ιδιαίτερα σήμερα, ένιωθα πως μπορώ να κάνω οτιδήποτε. Δεν ένιωσα κανένα πρόβλημα. Ανά πάσα στιγμή μπορώ να επιστρέψω.

Για την φετινή πορεία του Ολυμπιακού: «Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως από τη στιγμή που είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας -την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου- είναι μια καλή χρονιά.

Για το ερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό: «Ελπίζω όλοι να είναι κοντά μας, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο γήπεδό μας και να μη περιμένουμε μια βδομάδα ακόμα. Ελπίζουμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα».

Για τον Λεβαδειακό: «Δεν σκέφτομαι ποτέ ποιος είναι ο αντίπαλος. Σέβομαι οποιονδήποτε, όμως το σημαντικό είναι εμείς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x