Stoiximan Super League

Ντουρμάζ: «Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή»

Στην φετινή του κατάσταση αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ο Τζίμι Ντουρμάζ, τονίζοντας τις αλλαγές που υπάρχουν συγκριτικά με πέρυσι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την αλλαγή στην απόδοσή του: «Δεν έχει αλλάξει η ψυχολογία μου. Είμαι σε καλή κατάσταση, δεν έχω τραυματισμούς και νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αυτά έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι».

Για το ότι συγκλίνει αρκετά στον άξονα: «Πολλές φορές οι ακραίοι πρέπει να βοηθούν τους χαφ στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έτσι ώστε να βρίσκει λύσεις η ομάδα. Νιώθω άνετα να κινούμαι και στα πλάγια αλλά και στο κέντρο, κάτι που κάνω και στην Εθνική Σουηδίας».

Για τους φετινούς προσωπικούς στόχους του: «Θέλω να παίζω σε κάθε ματς. Πέρσι είχα τραυματισμούς και κάποια άλλα θέματα, φέτος όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και μακάρι να συνεχιστούν έτσι».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ: «Είναι καλύτερα που θα γίνει εκεί το ματς, σε ένα μεγάλο γήπεδο που μας ταιριάζει περισσότερο. Σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες και θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ».

Για τις κλειστές άμυνες των αντίπαλων: «Το είδαμε και στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο που είχε 11 παίκτες πίσω από την μπάλα κι όμως νικήσαμε 3-0. Είναι κάτι που συνέβαινε και πέρυσι, το έχουμε συνηθίσει. Έχουμε εργαλεία να το αντιμετωπίσουμε, τους κατάλληλους παίκτες να το κάνουν, αλλά και καλή ομάδα».

Για το ρεκόρ στα διαρκείας: «Είναι πολύ ευχάριστο. Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο, μας βοηθούν με τις φωνές τους και κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι μας. Είναι πάντα ωραίο να παίζουμε με πολύ κόσμο στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x