Αγγλία

Ντροπιαστικές λεπτομέρειες για τη νύχτα μέθης του Ρούνεϊ

Τύφλα στο μεθύσι ο Ρούνεϊ το περασμένο Σάββατο, έγινε… διαχυτικός με παντρεμένες γυναίκες και λίγο έλειψε να τις φάει από σύζυγο κάποιας,ενώ λίγο μετά έπαιξε πιάνο προτού καταρρεύσει πάνω στα πλήκτρα.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ξέφυγε τελείως το περασμένο Σάββατο. Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για το μεθύσι του, η Sun φέρνει στην επιφάνεια κι άλλες ντροπιαστικές λεπτομέρειες για τα καμώματα του άσου της Μαν. Γιουνάιτεντ και δεν τον τιμούν καθόλου.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ταμπλόιντ, ο αρχηγός των «λιονταριών» έπινε από νωρίς το απόγευμα και όταν βρέθηκε στο χώρο του ξενοδοχείου με αρκετά ζευγάρια, άρχισε να γίνεται ενοχλητικά διαχυτικός με κάποιες από τις γυναίκες. Μάλιστα ένας εκνευρισμένος σύζυγος λίγο έλειψε να του επιτεθεί για να τον χτυπήσει.

Ο 31χρονος άσος δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε να πίνει μέχρι τελικής πτώσεως, ακούστηκε να λέει στον DJ να δυναμώσει τη «…γ@$%νη μουσική» και να λέει σε άλλους θαμώνες «βγάλτε το σκασμό» ακούγοντας σε μουσική στο κινητό του. Στο τέλος της βραδιάς αποπειράθηκε να παίξει πιάνο, αλλά κατέρρευσε από το ποτό πάνω στα πλήκτρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x