Αγγλία

Ο MVP της Λέστερ δεν είναι ποδοσφαιριστής αλλά… ζωγράφος

Ούτε Βάρντι, ούτε Μαχρέζ, ούτε Σμάιχελ. Ο MVP της Λέστερ είναι ένας άγνωστος τύπος που έχει χαρίσει με τις εμπνεύσεις του πολύ εντυπωσιακά σχέδια στο χορτάρι του γηπέδου των «αλεπούδων».

Ο Τζον Λέντγουιτζ είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό. Όμως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τις εμπνεύσεις του έχει εντυπωσιάσει πολλάκις τους ανθρώπους του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Όχι, δεν πέτυχε κάποιο τρομερό γκολ, ούτε έκανε κάποια απίστευτη ενέργεια. Αυτό που κάνει όμως είναι άκρως εντυπωσιακό.
Ο συγκεκριμένος κύριος, είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λέστερ και πραγματικά όταν έχει έμπνευση «ζωγραφίζει».

Με αφορμή το νέο του σχέδιο στο γρασίδι με το σήμα των «αλεπούδων», μαζέψαμε όλες τις… καλλιτεχνίες του και σας τις παρουσιάζουμε.

inner

inner

Με αφορμή την Ημέρα της Παπαρούνας (Rememberance Day), κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, ο Λέντγουιτζ σχεδίασε στο χορτάρι του «Κing Power Stadium» μία εντυπωσιακή παπαρούνα στη μνήμη των πεσόντων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, που γιορτάζεται και στους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 2 Μαΐου του 2016, η Λέστερ κατέκτησε και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ.

Την επόμενη αγωνιστική στον αγώνα της Λέστερ με την Έβερτον στο «King Power Stadium», στη φιέστα των «αλεπούδων», ο κύριος αυτός ετοίμασε ένα εντυπωσιακό σχέδιο με αστέρια για την μεγαλύτερη γιορτή στην ιστορία της ομάδας του.

inner

Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές εμπνεύσεις του Τζον Λέντγουιτζ :

inner

inner

inner

Επιμέλεια : Στέλιος Σαϊπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x